Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nalaganje foruma phpBB

 
 
4.3.2008, 14:20
Živjo!

Imam problem. Našel sem spletno stran phpBB (<a class="forum_datum" target="_blank" href="http://www.phpbb.com/">http://www.phpbb.com/</a>, kjer si lahko naložiš vse potrebno za to, da boš imel forum na svoji spletni strani. Vendar postopka ne znam izvesti, da bi se na koncu na moji strani pojavil forum. Mi lahko pomagate?

LP. Alfabeta.


spremenil: NikMan (11.5.2009 ob 08.21.45)
 
 
 
4.3.2008, 18:07
Najprej rabiš strežnik, ki bo gostil datoteke ter ima podporo za PHP in mysql bazo.

Instalacijske datoteke skopiraš na ta strežnik,
tam zaženeš install skript, ki te vodi čez vse nastavitve, ki jih je treba vpisati.

To bi bilo na kratko vse, za bolj natančno pomoč pa povej točno, kje se ti ustavi.
 
 
 
4.3.2008, 18:47
Aha, hvala.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!