Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Pokaži kaj znaš

Spletna stran: Osebna rast in kreativnost

 
 
30.6.2012, 21:48
Živijo.

Pol leta že pišem spletni dnevnik o kreativnem razmišljanju v povezavi z osebno rastjo in bom vesela vaših komentarjev ter predlogov. Kako bi lahko pridobila čim več komentarjev na svoje objave, imate mogoče kakšno idejo?

Spletni dnevnik se nahaja na http://pandoratree.blogspot.com/

Zahvaljujem se vam za vaš čas.spremenil: reni (30.6.2012 ob 21.48.59)
 
 
 
30.6.2012, 22:23
To je na žalost problem blogov. Imamo jih veliko z dobro vsebino, pa jih ne spremljamo in se raje posvečamo negativno nastrojenim vsakodnevnim novicam in beremo bloge večinoma negativno mislečih kritikov, ki še sami s sabo niso zadovoljni. Sem pa že pred časom našel tvojo stran in mi je res postala všeč (predvsem zaradi same vsebine).

Po mojem mnenju bi samo potrebovala nek kanal, preko katerih bi obveščala bralce o novih zapisih. Mislim, da si zelo povezana s tistim, kar pišeš in da bi lahko še marsikaj dodala, pa verjetno ne veš, kam uvrstiti. V tem primeru bi si bilo smiselno omisliti kakšno Facebook stran, kjer bi delila svojo pozitivno energijo (če jo primerjam z ostalimi stranmi). Če bi potrebovala kakšno pomoč, se le oglasi na zs (takim, ki delajo s strastjo in niso pohlepni za denarjem rade volje pomagam).

Lep pozdrav!
 
 
 
1.7.2012, 11:58
Živjo Realife, ful hvala za odgovor Ja, dostikrat mi pride na misel, da bi dodala še kakšne zanimive stvari gor,..zgleda to pride še na vrsto Super, bom ustvarila FCB stran, in te kontaktiram, če bom rabila pomoč Kaj pa glede twitterja, tega sem ze aktiverala, in ga vidim kot eden izmed kanalov.. vendar bi ga verjetno morala nasloviti naslovom od bloga ali kaj podobnega. Kot tweet vnesem link ter naslov, vendar ne vem kako naj uporabim kljucne besede npr. #osebnarast itd..lp
 
 
 
2.7.2012, 9:36
Twitter bi bil zate več kot primeren kanal komunikacije, edino doseg je precej manjši (v teoriji 50x, v praksi je težko reči). Na Twitterju lahko objavljaš zanimive misli, ali pa recimo en citat iz bloga, ki ga boš objavila naslednji dan in s tem uporabnike nekoliko razdražiš.

Ključne besede oz. hashtagi niso obvezni ... Ko boš dobila nekoliko večje število sledilcev in če boš videla, da tudi sami želijo nekaj prispevati k temi, ustvariš hashtag.

Sklep: V tvojem primeru bi Twitter povsem zadoščal za komunikacijo, saj v ospredje postavljaš vsebino, vprašanje pa, koliko je dejansko interesa med relativno majhnim številom uporabnikov na Twitterju (v primerjavi s Facebookom).

lp
 
 
 
2.7.2012, 12:14
Osebno tudi sam prebiram tvoje članke na strani in je zelo pohvalno, da se je nekdo lotil tudi področij, ki še niso tako razširjene in prepoznavne, zlasti na spletnem prostoru. Za promet vidim, da si že uspela narediti reklamo na Zmaga.com z plus! žetoni, po drugi strani pa bi jaz najraje iskal spletne strani in se z njimi dogovoril za sodelovanje v načinu medsebojnega povezovanja.

Mogoče bi lahko napisala tudi kak članek za kako stran in jim ga "posodila", da ga imajo objavljenega. Pod njim pa se podpišeš in dodaš povezavo (ker sodelujemo s http://www.seniorji.info) sem skoraj prepričan, da bodo za. So pa seveda še drugi.
 
 
 
3.7.2012, 2:54
Tudi sam bi pohvalil tvoj spletni dnevnik. Stran je zelo pregledna, prav tako pa je tudi vsebina napisana kvalitetno, kar je danes res že kar redkost.

Je pa na žalost tako, da je slovenski trg majhen, tako da je kar težko pridobiti večje število obiskovalcev. Kot že omenjeno, sta, poleg kvalitetne vsebine in širjenja preko dobrega glasu, Facebook in Twitter najboljši možnosti za povečanje števila obiskovalcev. Mogoče samo kot ideja, še kakšen kratki predstavitveni film na Youtube.

Sam pa bom vsekakor priporočil ogled še kakšnemu prijatelju.


 
 
 
8.7.2012, 11:55
Super, hvala za ideje
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!