Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Prenosni računalnik kot usmerjevalnik

 
 
31.7.2012, 0:00

V tej lekciji bomo spoznali kako uporabiti prenosni računalnik kot usmerjevalnik.

Povezava do vsebine
 
 
 
31.7.2012, 7:04
Vau noro :D
 
 
 
31.7.2012, 10:00
Lahko bi še napisal, da mora biti prenosnik na internet priključen preko kabla, ker mora biti wifi prost.
 
 
 
29.4.2017, 19:16
Imam Huawei USB 2g/30 modem in TP-LINK router, ki nima USB priključka. Ali lahko s pomočjo računalnika naredim, da bosta modem in router povezana. Zanima me za Windows in Linux Debian. Ali za to obstaja tudi kakšna namenska naprava?
 
 
 
30.4.2017, 22:59
Tudi, če bi router imel USB priključek, ti to ne bi kaj dosti pomagalo, ker router ni splošno namenski računalnik in ko bi gor priklopil ključek, router ne bi vedel, kaj s tem početi.

Drugače pa se da tako na Windows, kot tudi Linuxu, narediti, da se deli internet povezava.

Za bolj točen odgovor pa bi bilo potrebno več informacij o tem, kaj želiš doseči ter še o sami postavitvi tvojega domačega omrežja ter kako so ostali računalniki priklopljeni nanj.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!