Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Navigacija za Sony Live with Walkman

 
 
29.8.2012, 12:19
Zanima me katero navigacijo naj si naložim. 3D ravno ne rabim, vodenje bi bilo priporočljivo in karte dol potegnjene, ne pa povezovanje ob premikanju. Če se da ne bi kupoval nove spominske kartice tako, da naj vse skupaj ne bo preveliko.

aja telefon ima 2.3.4 Android

Namig?
 
 
 
29.8.2012, 12:28
Osnovno navigacijo že imaš naloženo na telefonu od Googla, ampak je brez glasovnega vodenja, ter internetna povezava mora biti vedno vklopljena.

Pri drugih aplikacijah za navigacijo pa ni potrebno imeti interneta vklopljena.

Če bi želel vodenje bo potrebna SD kartica zaradi velikost map.

Osebno uporabljam Navigon ter iGo.


changed: Peter H. (29.8.2012 ob 12.29.44)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!