Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Vse o Zmaga.com

Zmagovalna fotografija natečaja

 
 
1.9.2012, 14:03
Spoštovani
Sem kar malo nezaupljiv nad vašim početjem, saj so zmagovalci v večini vaši sodelavci, kar v takem primeru sploh ne pride v poštev oz. nebi smeli sodelovati.fotonatečaj naj bi bil med 17.7.2012 in 17.8.2012. Zmagovalna fotografija pa ima datum datoteke 27.8.2012 20:56:48.
Pa brez zamere.
L :


changed: kaval (1.9.2012 ob 14.07.56)
 
 
 
2.9.2012, 1:40
Zmagovalci niso naši sodelavci, ampak običajni uporabniki foruma in osebno nobenega od njih ne poznam.

Glede datuma objavljene zmagovalne fotografije, pa je bila ta objavljena 18.7.2012, kar je razvidno tudi na forumu in so jo vsi lahko v tem času videli, tako da glede datuma je zagotovo v redu.

Se pa zavedamo problema glede samega avtorstva slik in tudi dejanskega nastanka fotografije, vendar tu na žalost ne obstaja mehanizem, da bi to lahko 100% preverili. Zato v teh primerih pač zaupamo uporabniku, ki je objavil sliko ter upamo, da ne bo goljufal.
 
 
 
2.9.2012, 7:27
Naslednjič bomo dodali še pravilo, da bo potrebno poleg fotografije slikati še znak Z ali pa kaj drugega, da bo ziher. Dejansko pa ne poznamo nobenega in želimo biti čim bolj fer od samega začetka. Drugače tekmovanja nimajo smisla.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!