Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Flash dynamic text prikaz

 
 
22.3.2008, 20:50
kako v flashu naredim, da mi bo v dynamic text kazalo _root._xmouse? Naredil sem tako da sem v frame vpisal AS:
_root.tekst.text = _root._xmouse;
, vendar pa je tekst pokazalo samo na začetku, potem pa ni pokazalo novega, ko sem premaknil miško, jaz pa hočem, da cel čas kaže _root._xmouse.


spremenil: NikMan (4.5.2009 ob 14.55.37)
 
 
 
22.3.2008, 22:20
sem že rešil...s kodo je vse vredu. narobe je bilo samo to, da sem imel tekst vpisano pod oboje: var in instance name...
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!