Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

S katerimi tipkami lahko natisnem sliko v Windows 7?

 
 
10.10.2012, 13:05
Dan.

Mene pa zanima, ali obstaja kakšna kombinacija tipk v Windows 7, s katerimi lahko natisnem sliko na ekranu ali pa le aktivno okno (recimo Word) direktno na tiskalniku?

Hvala vam še enkrat.
 
 
 
10.10.2012, 13:21
Ctrl+P ?
 
 
 
10.10.2012, 13:43
Hvala za odgovor, vendar je to le bližnjica za tiskanje iz programa. Jaz bi rada natisnila celoten zaslon ali le del zaslona (print screen). To mislim, da je včasih delovalo.
 
 
 
10.10.2012, 17:44
PrintScreen ni nikoli deloval za printanje. Tipka zajame zaslon, ki ga lahko potem prilepiš naprimer v slikar in ga od tam sprintaš.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!