Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Tabele in njihovo oblikovanje

 
 
15.9.2006, 0:00

Naredimo enostavno tabelo in jo nato še oblikujmo, da bo grafično bolje predstavljena.

Povezava do vsebine
 
 
 
5.2.2019, 14:20

Pozdravljeni. Že večkrat sem na : Zmaga.com postavil kakšno vprašanje, največkrat sem dobil odgovor za pomoč. Imam WORD 2016, in sem nekje Kliknil, tako da se mi sedaj pri vstopu v WORD, ko mislim kaj napisati, na Strani za pisanje prikaže kot neka Tabela, ampak Tabele ne morem "zbrisati", oziroma mogoče ne znam tega izključit. Prilagam vam Slike, kako to zgleda. Če mi lahko pomagate z nasveti, vam bom zelo hvaležen. Lep pozdrav. Ivan
 
 
 
5.2.2019, 16:02
Očitno si po nesreči vklopil opcijo "Pokaži meje besedila" v nastavitvah. Najdeš jo na "Datoteka>Možnosti>Dodatno>Pokaži vsebino dokumenta"

Za drugo vprašanje pa imaš na zavihku "Ogled" možnost "Ravnilo"


spremenjeno: sasko.123 (5.2.2019, 16:08)
 
 
 
5.2.2019, 16:28
Pozdrav. HVALA LEPA ZA ODGOVOR, IN NAVODILA. DELUJE !!!

Lep pozdrav VSEM.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!