Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kaj pomenijo licence GPL, LGPL, BSD

 
 
26.11.2012, 12:39
Zanima me, če mi lahko kdo na kratko razloži vsebino omenjenih licenc. Bolj specifično me zanima recimo če najdeš neko manjšo skripto/funkcijo ki je pod temi licencami in jo uporabiš v neki svoji spletni aplikaciji, ali lahko potem svojo aplikacijo prodajaš ali ne?

Hvala za odgovore.


changed: NikMan (26.11.2012, 21:03)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!