Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre in zabava

Igra zajček v smokingu za DOS

 
 
31.12.2012, 13:30
Iščem staro igro za MS DOS, ki sem jo igral sicer v črno-beli verziji, obstaja pa tudi barvna, kjer je zajček imel oblečen vijoličen smoking in vijoličen klobuk v roki pa je imel palico. Igra je bolj arkadna, kao 3D.

Vem da so notri bili morski psi, nekakšne krogle,ki so eksplodirale, če si se jim približal, ter povsod so bile neke božične lizike (rdeče-bele)
Ni pa jazz jack rabbit ali bugs bunny ali bubsy.
Hvala za odgovor


changed: NikMan (31.12.2012, 16:36)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!