Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

VIdeo: Silhueta vzhajajoče lune v Novi Zelandiji

 
 
31.1.2013, 11:44
Nedavno nazaj, v Novi Zelandiji, je fotograf Mark Gee ustvaril silhueto polne lune, ki se vzpenja v realnem času pred množico ljudi. Video je sapo jemajojoč kratek video, ki vas bo skoraj zagotovo spodubdil k gledanju v nebo malo več kot prej.Posnetek je bil ustvarjen v gorovju Mount Victoria Lookout v mestu Wellingron in z fotoaparatom Canon Mark IV na razdalji 2.1 kilometra od razgledne točke. S tem je pridobil Luno v celoten objektiv in posledično spektakularen prizor.Celotni zaslon: http://vimeo.com/58385453
Vimeo: http://player.vimeo.com/video/58385453


changed: NikMan (31.1.2013, 11:45)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!