Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre in zabava

Servis slušalk

 
 
11.2.2013, 21:54
Imam slušalke JBL Reference 610, ki so za moje pojme vrhunske. Vendar pa so mi "razpokale" na razteglivem delu (tam, ko se ven potegne, če imaš večjo glavo). Ker sem jih nujno rabil, sem težavo začasno rešil s sivim lepilnim trakom. Kljub temu, da je siv lepilni trak (Silver tape) zelo močen, ni prav pretirano udoben, in me po daljši nošnji začne tiščati.
Kje bi se dalo poraviti te slušalke?
 
 
 
11.2.2013, 23:36
Uradni JBL distributer za slovenijo je Audio Video Consulting: http://www.avc-group.si/
Če so distributer, morajo tudi servisirati.

Tudi če so slušalke še v garanciji, bodo to smatrali kot fizično poškodbo, ki jo je povzročil uporabnik in ti servis zaračunali.
Pogooglal sem za ceno a je nisem našel... pokliči jih in jih vprašaj, koliko bi te stal servis. Če se cena novih in cena servisa ne razlikujeta kaj dosti, je po moje bolj pametno vzeti nove.


changed: maticg (11.2.2013, 23:37)
 
 
 
12.2.2013, 19:43
Hvala, jih bom kontaktiral.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!