Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Zamenjana tipkovnica se čudno obnaša

 
 
15.2.2013, 16:01
Pozdravljeni.

Imam Amilo pi 2515 in sem danes zamenjal tipkovnico na njem.Ko ga prižgem mi ne boota os-a ampak piska kot f**njen nato pa mi ponudi možnosti zagona (safe mode, ...).

Po tem mi vse dela ok, le desna puščica na tipkovnici ne.Imam morda kdo kakšno idejo (sem preveril in mislim da je tipkovnica dobro priključena).

Os je Windows Vista


changed: NikMan (15.2.2013, 16:19)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!