Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Severna Koreja prikaže način zahodne propagande

 
 
19.2.2013, 11:54
Propaganda je močno orodje, s katerim se manipulira množice ljudi v različnih sistemih in je bila med drugim glavno orodje za vzpon nacistične Nemčije. Danes ni nič drugače, saj nas prepričujejo z vseh strani, še posebej za pospeševanje prodaje stvari, ki jih v večini primerov ne potrebujemo in se zavedamo, da postajamo sužnji kapitalizma.Napovednik za film, katerega je ustvarila Novozelandska skupina in ga je za genialnega označil sam Michael Moore.Severna Koreja je danes na udaru, saj jo ameriški in posledično evropski mediji prikazujejo kot mračno državo, kjer je vse črno belo in da tamkajšnji ljudje živijo v bedi. Potrebno pa si je priznati, da se lahko vsaka zgodba prikaže z več različnih plati in tokrat si lahko pogledate dokumentarni film, ki prikazuje, kako naše življenje vidijo v Severni Koreji.

Ogled dokumentarnega filma Propaganda močno priporočamo!spremenjeno: NikMan (23.2.2017, 19:26)
 
 
 
23.2.2017, 19:15
Dodaten dokumentarec, ki prikaže samo življenje v Severni Koreji in nam razloži marsikateri mit, ki ga širi zahod.spremenjeno: NikMan (23.2.2017, 19:25)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!