Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kako prekinit storitev VOYO?

 
 
23.2.2013, 9:20
Vzel sem yoyo. Ampak bi ga želev prekinit, pa nisem nikjer zasledil kode za prekinit preko SMS.
Hvala


(potrudi se pri pisanju)


changed: NikMan (23.2.2013, 11:28)
 
 
 
23.2.2013, 10:19
Verjetno misliš VOYO.

Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi iz SMS kluba tako, da pošlje sporočilo VOYO STOP na kratko številko 3232. Ob odjavi uporabnik izgubi dostop do uporabe spletnih storitev. S poslano odjavo se uporabnik odjavi od uporabniškega imena in ne od telefonske številke, preko katere je bil dostop kupljen. V kolikor ima uporabnik nakupljenih več dostopov z različnimi uporabniškimi imeni, mora poslati VOYO STOP tolikokrat, kolikor dostopov ima. V primeru težav pokličite podporo na 01 58 93 453 ali brezplačno številko 080 44 44. Poslanih sporočil s strani uporabnika ne zaračunavamo in se obračunajo zgolj po ceniku mobilnega operaterja.


changed: maticg (23.2.2013, 10:20)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!