Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Video: Kaj, če denar ne bi igral vloge?

 
 
19.4.2013, 22:51
Prijatelj mi je poslal ta video z YouTuba in se mi zdi res nekaj takega, nad čemer bi se lahko vsak malo zamislil. Britanski filozof Alan Watts v kratekm, 3 minutnem videu izrazi nekaj zanimivih vprašanj in pogledov na življenje. Res vredno ogleda!
changed: NikMan (20.4.2013, 10:00)
 
 
 
20.4.2013, 10:01
Zanimivo. Osebno sem mnenja, da bodo 100% davki izničili denar in bomo takrat živeli tako, kot veliko ljudi sanjari.

Torej, ti meni kruh, jaz tebi ribo varianta.
 
 
 
20.4.2013, 23:14
Se strinjam, zanimiv video.

Sam v tem vidim dva problema.

Odgovor na vprašanje, kaj bi počel, če denar ne bi bil problem, ni tako enostaven, kot se zdi. Sicer bi marsikomu hitro prišlo na pamet več idej, vendar pa je vprašanje, ali bi po določenem času še tako mislil.

Druga stvar pa je, da v realnosti danes denar je problem. Na koncu mora človek nekje prebivati, jesti, ...

Se mi zdi, da v današnjih razmerah je še najbolje neki kompromis, ki je kombinacija tega, kar želiš delati in tega, da zaslužiš denar.
 
 
 
21.4.2013, 11:14
Jaz gledam na stvari tako, da ni denar nikoli na prvem mestu. Primer: če si želim potovanje si ga bom predstavljal v svojih mislih. Zakaj si ga želim, kaj želim tam početi, koga želim srečati,...itd. In denar za vse za kar ga potrebujem pride sam. Seveda, moraš nekaj narediti za to Zakon privlačnosti, deluje vsak dan
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!