Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Spletna stran, ki objavlja le dobre novice

 
 
2.5.2013, 9:44
Našel sem spletno stran, ki objavlja le dobre novice.
Da ne bom dolgovezil, tule je povezava, pa si sami poglejte

http://dobranovica.si/


changed: NikMan (2.5.2013, 11:13)
 
 
 
2.5.2013, 11:15
Ideja mi je zelo všeč. jaz bi celo podprl kak zakon, ki omogoča vsem "cajtngom" objavljanje 30 slabih in 70 odstotkov dobrih novic. Mislim, da bi bilo to lahko zelo družbeno koristno.

Žal so časi, ko za pesimizem ni več prostora.
 
 
 
2.5.2013, 17:16
Po 2 sekundah sem stran zaprl in me ne vidijo več. Damjan Murko 'VIP novica'!?
 
 
 
2.5.2013, 22:48
Mi je žal zate, da te taka malenkost vrže s tira
 
 
 
3.5.2013, 21:36
@NikMan, zakon za objavljanje 30% slabih in 70% dobrih novic? Kako bi ti to dosegel? Za moje pojme je to nekaj nemogočega in pa tudi nepotrebnega..
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!