Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Vse o Zmaga.com

Katero lekcijo?

 
 
28.5.2013, 2:31
Pred kratkim sem objavil lekcijo Izdelava mobilne aplikacije: 1. del (http://zmaga.com/content.php?id=4647). Lekcije nisem nadaljeval, ker sem prešel na izdelavo nativnih android aplikacij v Javi. Zdaj pa imam bolj malo časa, zato sem se odločil narediti in objaviti lekcijo po vaši izbiri.

Kljub temu me zanima, če je še zanimanje za to lekcijo? Se lahko potrudim in spišem 2. del.

Po drugi strani pa lahko objavim kakšno drugo lekcijo, ki bi vas morda bolj zanimala. Recimo kako se izdela Chrome Extension (https://chrome.google.com/webstore/detai....), osnovna Android aplikacija v Javi, karkoli z JavaScriptom/jQueryjem, Google API-ji, ...


changed: NikMan (28.5.2013, 7:10)
 
 
 
28.5.2013, 7:10
Kaj pa če bi probal s kakšnim praktičnim nasvetom?
 
 
 
28.5.2013, 13:04
Po moje bi bilo smiselno izdelati tudi 2. del, predvsem zaradi tega, da bo neka zaključena celota.

Predvsem je tu vprašanje, kako potem tako spletno aplikacijo pretvoriti v aplikacijo za Android mobilni telefon (kot je navedeno v podnaslovu lekcije).

Za naprej pa je po moje predvsem zanimiva izdelava osnovnih aplikacij za Android v Javi.

 
 
 
28.5.2013, 13:55
Lahk bi kakšno enostavno igrico za Android.
 
 
 
28.5.2013, 14:47
Prosim naredi 2.del izdelave mobilne aplikacije
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!