Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Copy.com

 
 
29.5.2013, 23:37
Dokaj nova zadeva, podobna Dropboxu, a ima veliko prednost; začneš s 15 GB "oblačnega" prostora.
Vendar, če se prijavite preko te povezave: http://bit.ly/18zyZXq dobite še dodatnih 5 GB ob namestitvi programa na računalnik (Win, Mac ali Linux) ali na pametni telefon (Android ali iOS).
Skratka ob uporabi te povezave: http://bit.ly/18zyZXq dobite 20 GB prostora v oblaku, ki ga lahko porabite za katerekoli (dokumente, slike, glasbo ....).

Če se prijavite preko zgoraj omenjene povezave, se Vam lepo zahvaljujem, saj tudi sam v tem primeru dobim dodatnih 5 GB. Hvala.


changed: androgrizli (29.5.2013, 23:38)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!