Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Ali se da CMD integrirat v Visual Basic?

 
 
2.6.2013, 22:07
Imam vprašanje glede CMD-ja, če ga gre nekako "intergrirati" v VisualBasic form, (Tako kot na sliki spodaj)L.P Žiga


changed: NikMan (3.6.2013, 22:21)
 
 
 
3.6.2013, 16:37
V VB.net lahko narediš tudi konzolno aplikacijo (torej takšno črno). V čem bi bil smisel združevanja okenske in konzolne aplikacije?
 
 
 
4.6.2013, 9:47
kljuka:
V VB.net lahko narediš tudi konzolno aplikacijo (torej takšno črno). V čem bi bil smisel združevanja okenske in konzolne aplikacije?
Jaz bi ju združil zato, ker delam Minecraft server console, tako da na tem oknu so še druge stvari.....

 
 
 
5.6.2013, 15:50
Lahko jo simuliraš s kakšnim ListBox-om, sploh če je namenjena samo izpisu informacij.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!