Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kje so fotke ?

 
 
7.6.2013, 11:36
Na prenosniku sem želel preko gmaila poslati nekaj fotk. V Picassi sem jih zmanjšal in naložil v mapico. Sedaj pa, ko jih hočem priložiti k mailu, v mapi Fotke, ne najdem ne podmapice Picassa, niti nekaterih drugih mapic s fotkami. Kje bi bile oz.zakaj jih gmail ne najde?Če pa mapo odprem normalno, so vse fotke in podmapice vidne....Je pa zanimivo, da na drugem PC-ju, ki je stacionarni, tega problema ni.Hvala za pomoč...
 
 
 
12.6.2013, 15:59
Poskusi "zipati" datoteke v WinRar-u. Sicer se bo kvaliteta slike malo poslabšala, vendar nič resnejšega.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!