Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Windows 7 ali Windows 8?

 
 
14.6.2013, 21:53
Kupujem nov namizni računalnik; zraven bi kupil še Windowse. Osmica naj bi bila resda hitrejša, ampak mi je Metro zelo "antipatičen" (pa imam sicer rad novosti). Res pa je, da je hitrejši. Ne vem no... Navadil sem se na desktop.

Osmica me preveč spominja na tablico. Po drugi strani se mi pa zdi neumno kupovati starejšo različico po skoraj isti ceni. Zanima me predvsem, kako se 8 izkaže po kakšnem mesecu uporabe.


changed: NikMan (15.6.2013, 13:33)
 
 
 
14.6.2013, 22:48
Sedaj imam naloženo 8 kakšnega pol leta in me je definitivno prepričala. Metro menija skoraj da sploh ne uporabljam, tako da vse naredim iz starega dobrega namizja z pozneje naloženim Start gumbom.
 
 
 
14.6.2013, 22:55
dumbo2010:
Kupujem nov namizni računalnik; zraven bi kupil še Windowse. Osmica naj bi bila resda hitrejša, ampak mi je Metro zelo "antipatičen" (pa imam sicer rad novosti). Res pa je, da je hitrejši. Ne vem no... Navadil sem se na desktop. Osmica me preveč spominja na tablico. Po drugi strani se mi pa zdi neumno kupovati starejšo različico po skoraj isti ceni. Zanima me predvsem, kako se 8 izkaže po kakšnem mesecu uporabe.
Naložiš Start gumb in imaš spet staro dobro namizje


 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!