Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Noče zagnati Google Play

 
 
19.7.2013, 10:43
Nevem zakaj, ampak od nekega trrnutka mi noče več odpreti Google Play. Imam jelly bean na htc one x. Zelo bi bil vesel, če mi poveste kako se to odpravi. Hvala že za v naprej za odgovor.
 
 
 
19.7.2013, 13:32
Poskusi počistiti podatke od aplikacije Google Play.

Poglej lekcijo

Samo tam v 5. koraku daj namesto brisanja "počisti podatke".
 
 
 
20.8.2013, 21:36
To sem naredil, pa se mi je odprl, ko pa sem kaj hotel načožiti ali posodobiti pa se program zaustavil. Ali moram še enkrat naložiti google play samo, če nevem katera aplikacija je doba.Imam pa tudi 1 vrašanje še. Zakaj mi je začelo slabše loviti wi-fi, nevem če tudi mobilni intrnet (še vedno lovi ampak slabše).
 
 
 
22.8.2013, 9:17
Poskusiš lahko tudi, da povrneš telefon na tovarniške nastavitve.

.Pri tem pazi, saj bodo pri tem zbrisani vsi podatki in boš moral vse nastaviti na novo.

Glede slabšega lovljenja signala pa je napaka lahko samo strojne narave, torej, da je nekaj narobe s telefonom. Tu ne moreš kaj dosti narediti.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!