Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Neprebrana pošta v Gmailu

 
 
29.8.2013, 15:54
Pozdravljeni,

Gmail mi kaže v Inboxu en neprebran mail, ki ga ne najdem. Poskusil sem tudi z iskanjem neprebranih mailov (is:unread ter label:unread) pa nič ne najde. Mogoče veste kaj bi bilo? Ima kdo enake problemle?

Hvala in lp.


changed: NikMan (2.9.2013, 9:15)
 
 
 
29.8.2013, 16:26
Si ga morda po pomoti arhiviral? Takrat ga ne prikaže več v Inbox, oznaka pa je vseeno, da je neprebran.
 
 
 
29.8.2013, 18:56
Na žalost ni to razlog. Sem gledal vso pošto in v zadnjih dveh mesecih ni nič (oznaka se je pojavila danes dopoldne), pa tudi iskanje poteka med vsemi sporočili, ane?
 
 
 
2.9.2013, 9:15
Jaz imam podobne probleme na tablici. Potem pa je kar naenkrat izginilo.

Mogoče gtalk arhivirana sporočila?
 
 
 
2.9.2013, 20:10
Tudi pri meni je bilo to na tablici, nato pa je samo od sebe izginilo.

Hvala.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!