Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre

Igrajte šah na svojem računalniku

 
 
21.10.2013, 0:01

Na računalnik bomo namestili program za igranje šaha Lucas chess, ki je še posebej primeren za začetnike igranja šaha.

Povezava do vsebine

spremenjeno: NikMan (23.3.2017, 7:01)
 
 
 
25.9.2015, 16:47
Se da v tem programu spremeniti nastavitve, da ti ne prikaže tiste puščice, ki označuje potezo računalnika?

Drugače pa mi je program kar všeč. Definitivno ga bom uporabljal.
 
 
 
1.8.2017, 15:12
Na računalniku ne igram šaha. Za android pa priporočam aplikacijo real chess. Tudi zastonjska različica omogoča multiplayer igranje in je vrhunska zadeva za igrat recimo na javnih prevozih, ali pa v kakšnih čakalnicah.

Malce bolj razmiga možgane, kot pa scrollanje po facebooku. Pa nisem tako navdušen nad šahom, ampak kakšno partijo pa rad odigram.
 
 
 
2.8.2017, 13:45
Glede real chess osebno nisem ljubitelj 3D pogledov. Zgleda sicer nekoliko lepše, kot 2D, ampak je se mi zdi manj pregledno. Ali program podpira tudi 2D pogled?
 
 
 
24.8.2017, 13:29
Realchess podpira tudi 2D pogled.
 
 
 
18.11.2020, 10:57
To je pa tako dolgočasna igra, da glava peče. Dosti bolj mi je zabavno kakšen poker odigrat na partypoker: https://pro-stave.com/partypoker/ igralnici. Je vsaj malo napetosti in razburljivosti.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!