Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Kazen zaradi prekratke varnostne razdalje na avtocesti

 
 
28.1.2014, 13:19
Dragi Dejan. Človeku si vozil za ritjo. To je eno najbolj nevarnih in neodgovornih početij na cesti, ker: -nimaš varnostne razdalje in če se nekaj zgodi, si 'v njem'. Kar preveri svoj reakcijski čas.
-delaš človeka brez potrebe živčnega. Ali ga prehiti, ali pa drži neko normalno razdaljo.
Kazen je povsem zaslužena. Pa lp
 
 
 
7.11.2017, 15:23
Varnostna razdalja se mi zdi, da je zelo pomembna - še posebej se mi zdi takrat, ko cesta ni suha... kaj več pa si lahko kdo tudi tu prebere : https://www.avto-magazin.si/kolumne/kaks....

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!