Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kako izklopiti prijavo zlorabe na Facebook?

 
 
23.11.2013, 17:34
Vem, da se sliši zelo čudno, ampak sem po nesreči pri klepetu pri pogovoru s prijateljem, pogovor prijavil kot smetenje/zlorabo. Morda veste, kako lahko to prekličem? Hvala.


changed: NikMan (25.11.2013, 10:03)
 
 
 
23.11.2013, 18:36
Živjo. Mogoče pod zasebnost in potem blokiranje?
 
 
 
23.11.2013, 18:42
Sem šel pogledat, vendar ne gre. Uporabnik namreč ni blokiran, ampak prijavljen (kar je po mojem še huje).
Vseeno hvala.
 
 
 
23.11.2013, 21:10
Si prepričan, da si potrdil prijavo?
Predvidevam, da s prijateljem nimata sumljivih pogovorov v chatu, tako,da si lahko brez skrbi.
 
 
 
23.11.2013, 21:50
Meni se pokaže drugačen menu; ko kliknem na Možnosti, ko imam odprt klepet, imam opcijo Prijavi kot smetenje ali zlorabo... Ko sem kliknil na to, mi je napisalo nekaj v smislu, da je bilo posredovano naprej.
Upam, da bo vse v redu, ker se nisva pogovarjala o ničemer, kar bi lahko FB označil kot neprimerno.
Hvala.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!