Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre in zabava

Podjetje Play Game

 
 
2.12.2013, 15:30
Mene pa zanima če je že kdo kupoval igralne konzole ali igre pri tem podjetju, ker imajo vse stvari po zelo nizko ceni, npr.Xbox One je z BF 4 in 24 mesečno garancijo 519€. http://playgame.biz/index.php
 
 
 
3.12.2013, 8:52
Osebno še nisem kupoval, sem pa kontaktiral dosti z človekom, ki upravlja to trgovino. Tudi na facebook-u ima veliko nagradnih iger in veliko ljudi sodeluje in ga hvali...tako da menim da je z podjetjem vse ok. Malo si po facebook-u poglej, da dobiš svoje mnenje.
 
 
 
3.12.2013, 22:38
Ne najdem podjetja na facebooku. Mi daš prosim link. Hvala
 
 
 
4.12.2013, 6:58
Evo:
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!