Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

WiFi Tethering

 
 
4.12.2013, 16:16
Danes sem malce pregledoval telefonček in ugotovil, da je z njim mogoče deliti svojo 3G omrežno povezavo preko Wi-Fi omrežja. Temu se baje reče Wifi Tethering, pa sem si inštaliral še to aplikacijo: https://play.google.com/store/apps/detai....
ki spremeni vašo napravo v spletni strežnik, ki podpira PHP in MySQL.
Da pa do tega strežnika nekdo drugi dostopa se mora povezati na WiFi in nato ospreti spletno stran 192.168.1.4:8080 (se pravi moj ip).

Zanima me ali bi bilo mogoče da bi ga kar samo preusmerilo na spletno stran, ko bi se povezal na katerokoli drugo spletno stran. (kot imajo ta brezplačna omrežja po sloveniji - najprej moraš na primer pogledati njihovo spletno stran, šele nato lahko uporabljaš internet).

Hvala za pomoč
drobilc
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!