Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Raziskovanje vesolja

 
 
8.1.2014, 18:40

Moderna znanost pravi, da se je vse kar vidimo danes, od Zemlje pa do kozmičnega horizonta, razvilo iz male in goste mešanice materije ter energije.

Povezava do vsebine
 
 
 
21.5.2020, 8:35
Zanimiv posnetek, kjer so rakete prozorne in se tako vidi skoz njih.Izlet v orbito v realnem času. Izgorevanje goriva in uprizoritev Saturna V,
Space Shuttle, rakete Falcon Heavy in Space Launch System (SLS).

Rdeča = kerozin RP-1
Oranžna = tekoči vodik LH2
Modra = tekoči kisik LOX
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!