Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Vse o Zmaga.com

Ideje, pripombe in novosti na Zmaga.com

 
 
12.6.2017, 16:50
Če stisneš na profil uporabnika ki je komentiral pod lekcijo, te preusmeri na dreevoo.com.
 
 
 
12.6.2017, 20:51
Hvala lepa za opozorilo. Je popravljeno.
 
 
 
11.11.2017, 7:51
Danes praznujemo 11. leto obstoja. Še vedno se stran posodablja in še vedno smo veseli, da je obisk strani visok. Z podtalje pa sva se zmenila, da bova kmalu dodala novost pri preverjanju znanja in še kje, ki vam bo zagotovo všeč.

Hvala vam za podporo. Preživite čim več časa zunaj v naravi in dobri družbi. zabavajte se in naredite kaj dobrega zase in za okolico. Dobra volja je najbolja, pravi Kekec, pa še prav ima

Zmaga.com team.
 
 
 
11.11.2017, 17:32
Čestitke za 11. leto delovanja!
Huh kako hitro mine, se mi zdi koda sem se še včeraj kot mali klinc prijavil na stran. Zdaj v mrzlih dneh Zmaga vedno malo nostalgično zaživi, kot v starih časih, kar je lepo videt .
Me pa zanima če še delate kaj na lekcijah in učenju? Še vedno sem mnenja, da bi dobra nadgradnja lekcij, prinesla strani veliko večji obisk, prav tako ji nebi bilo konkurence daleč naokoli.

Hvala vama za potrpljenje, trud in znanje, ki sta ga vložila v stran in tako rekoč med nas uporabnike, ki znamo včasih bit prav nadležni in nepredvidljivi, a sta vsako stvar speljala zelo človeško in prijazno.
Vsem želim dober počitek po delovnem letu in da bi si nabrali kaj se da največ energije in motivacije za nove podvige v naslednjem.


spremenjeno: toma992 (11.11.2017, 17:39)
 
 
 
21.11.2017, 13:38
Stran obiskujem vsak dan, forum malo manj. 11 let ni švoh!!! Bravo!!!
 
 
 
1.11.2020, 12:07
Nekaj se pripravlja. Nekaj velikega, po daljšem času.

Sva z podtalje prepričana, da vam bo všeč.

 
 
 
2.11.2020, 23:02
Dark mode?
 
 
 
4.11.2020, 21:25
Recimo, ampak ne čisto
 
 
 
11.11.2020, 19:48
Danes je Zmaga.com stara 14. let in zato so tukaj ponovno novosti, tokrat malo večje.

- Stran je "pod havbo" imela veliko varnostnih in drugih posodobitev
- Okoli 200 učnih objav je imelo konkretno posodobitev same vsebine in so bile obenem tudi posodobljene z novimi slikami, ki bodo po novem enotne (primerno za objavo na Facebook in drugod).
- Odstranjena sta bila gumba za Facebook in Twitter, saj menimo, da sta bila odveč.

Glavna novost pa je seveda Kvizko, ki je trenutno še precej v razvojni fazi in se bo v naslednjih tednih močno izpopolnil. Ampak važno je bilo postaviti temelje, ki bodo omogočali dober razvoj.

Klik na https://zmaga.com/kvizko/

Si želimo, da vam bodo te novosti všeč. Pa povejte komu naprej
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!