Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Sinhronizacija podnapisov

 
 
19.1.2014, 21:32
Zanima me, če se da podnapise nekako sinhronizirati, ker se pojavljajo tu pa tam prezgodaj. Mislim nekako tako, da bi se namesto trenutnih časov avtomatično vstavili drugi, od kakšnih drugih podnapisov, ki so sinhronizirani.

Pozna kdo kakšen program ali vodič?
 
 
 
20.1.2014, 22:37
Sem pred kratkim iskal nekaj podobnega, vendar nisem našel nič pametnega. Sicer se najde nekaj programov, samo mi noben ni bil preveč všeč.

Sam sem drugače nekaj let nazaj napisal program DirectSub, ki je služil tudi temu namenu. Problem pa je, ker podpira samo .avi datoteke, tako da bi moral dodati še podporo za mkv. Ko bo čas, se bom verjetno enkrat lotil tudi tega.

 
 
 
23.1.2014, 22:34
Super. Bi bilo uporabno Objavi ko napišeš
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!