Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Galaksija

 
 
26.1.2014, 0:00

Galaksija je področje, kjer živijo zvezde. In naša Galaksija oziroma Rimska cesta je galaksija, kjer živi tudi naša zvezda, Sonce.

Povezava do vsebine
 
 
 
23.7.2020, 20:08
Zadnje vprašanje je bilo nekoliko nenavadno zastavljeno, saj bi iz njega lahko razbral, da sta supernova in rojstvo zvezde eno in isto. Drugače pa je super.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!