Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

P: knjige

 
 
26.1.2014, 9:47
Prodam več knjig:
1. The Oxford Dictionary of Modern English (18€)
2. Osnove elektromagnetike (10€)
3. Angleško - slovenski slikovni slovar (10€)
4. Matematika za poklicno maturo (5€)
5. Spojevi sa transistorima (10€)
6. Primena integrisanih kola (10€)

Dam tudi popust, če vzamete več knjig hkrati in sicer za vsako dodatno knjigo 1€ popusta (če vzamete 3 knjige je to 2€ popusta, za vseh 6 je to 5€ popusta).
Prevzem je osebni (v Vnanjih Goricah, Ljubljani, Cerknici, na Rakitni ali v bližnji okolici teh krajev), lahko pošljem tudi po pošti, s tem, da kupec plača poštnino.
Vse knjige so zelo dobro ohranjene, razen platnic pri zadnjih dveh. Za več podrobnosti ZS.
 
 
 
27.1.2014, 21:26
Matematika za poklicno maturo je oddana
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!