Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Šest desetletij segrevanja ozračja v nekaj sekundah

 
 
27.1.2014, 12:36
Nasin inštitut za vesoljske študije Goodard je objavil posnetek, ki prikazuje segrevanje Zemljinega ozračja od leta 1950 do leta 2013. Na posnetku se jasno vidi, da se je podnebje v tem obdobju drastično spremenilo.Poglejte si video in podajte svoje mnenje.Vir: http://www.24ur.com/video-sest-desetleti....


spremenjeno: NikMan (27.1.2014, 12:37)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!