Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Pomoč pri izbiri prenosnega računalnika

 
 
27.1.2014, 21:58
Odločam se za nakup prenosnega računalnika. Uporabljal bi ga za igranje (tudi bolj zmogljivih iger) in seveda za šolo. Cena naj bi bila okrog 800€, maksimalno 900€.

Malo sem že gledal po spletu in sem našel naslednje:
http://tinyurl.com/q6h7fu7
http://tinyurl.com/qx96vv5
http://tinyurl.com/nla7fww
http://tinyurl.com/pg2zj5n

Kateri od teh je bolši, če gledamo na zmogljivost in ceno? Pozna mogoče še kdo kaj bolj ugodnega za podobno ceno?

Zanima me še kakšna je razlika med mat in sijočim zaslonom? Kaj je bolj priporočljivo?

Že v naprej havala za odgovore
 
 
 
28.1.2014, 11:26
mat zaslon je bolje berljiv na prostem, medtem ko je svetleč svetlejši v zaprtih prostorih. Med zgoraj naštetimi računalniki sta boljša srednja dva.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!