Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

SSHD ali HDDBOOST ?

 
 
1.2.2014, 15:29
Rad bi si pospešil hitrost prenosa podatkov, ker pa nimam denarja za velik SSD. Zato me zanima, kateri disk se mi splača kupiti?

1. Možnost (SSHD)
http://www.mimovrste.com/artikel/3370007....

1x HHSD

116€
-------------------

2.Možnost (HDDBOOST)
http://www.ebay.com/itm/Silverstone-Hard....

http://www.mimovrste.com/artikel/3370001....

Silverstone HDDBOOST
+
120GB SSD

110€

(Uporabil bi že obsoječi disk)


l.p Žiga
 
 
 
1.2.2014, 19:23
Če imaš kolikor toliko velik že obstoječi trdi disk, potem vzemi še SSD disk s 120GB in si zmagal. Nanj namesti Windowse in ostale programe, na obstoječem disku pa obdrži podatke in datoteke.

Tako imam jaz in je zakon
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!