Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Pležuharjenje

 
 
1.2.2014, 22:31
Zanima me če obstaja kje kakšna proga kjer se je dovoljeno peljat tudi z pležuhom in če je tudi sedežnica? Zanima me predvsem tujina, lahko pa tudi v Sloveniji ampak dvomim da kaj takega obstaja pri nas.

Problem v sloveniji je predvsem to da so sankališča precej neurejena in je potrebne precej hoje da prideš do vrha. Nekaj krat na sezono se tudi spustim iz vrha pohorja(ko se proga zapre) ampak je preprosto predrago.

 
 
 
2.2.2014, 10:33
Na Pohorju se s pležuhi velikokrat spuščajo tudi ko je proga še odprta.

Kje bi se lahko spustil pa ne vem. Pležuh si sam naredil?
 
 
 
2.2.2014, 12:02
Pležuh je naredil ata.
 
 
 
3.2.2014, 0:34
Na Krvavcu vem, da imajo narejeno nočno sankanje, da bi to imeli kje drugje, pa še nisem slišal.
Še link: http://www.rtc-krvavec.si/si/zima/zimska....
 
 
 
3.2.2014, 22:43
Objavljam še sliki, ker verjetno marsikdo ne ve, kaj pležuh sploh je.

Originalna izvedba ...
... in še nekoliko bolj novodobna izvedba
Moje vprašanje pa je, ali se je s pležuhom prepovedno voziti po smušišču? Recimo greš na sedežnico, ga primeš v roko ter se nato spustiš po smučišču.spremenjeno: podtalje (3.2.2014, 22:43)
 
 
 
4.2.2014, 14:46
Mislim da ne bi bilo problema s čim se sankaš. Mogoče bi ti rekli da je vse na lastno odgovornost . Lp!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!