Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Video: Prikaz vožnje rešilca na zasneženi avtocesti

 
 
11.2.2014, 21:10
Prikaz vožnje rešilca v Sloveniji, točenje na avtocesti Ljubljana-Vič proti Brezovici, kjer je bila nabito polna cesta vozil, tako tovornjakov kot avtomobilov.Kljub temu, da kdaj kar postaneš živčen, ko se nekateri umikajo res malo počasi oziroma skoraj arogantno, je rešilec relativno hitro dobil prostor.spremenjeno: NikMan (11.2.2014, 23:01)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!