Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

David Copperfield in iluzija letenja

 
 
23.2.2014, 20:20
Najboljša iluzija, ki jo je izvedel svetovno znani David Copperfield, je zagotovo njegovo letenje skozi obroče in znotraj steklene kletke. Sam se spomnim tega posnetka, ko sem ga kot otrok gledal in celo verjel, da dejansko leti. Vse skupaj je narejeno z odliko. Poglejte si video posnetek, ki je še vedno neverjeten.Na tem posnetku pa je obrazložen celoten postopek in tehnika, ki jo je David Copperfield uporabljal pri triku z letenjem.spremenjeno: NikMan (16.4.2017, 18:56)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!