Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kako odstraniti virus?

 
 
3.3.2014, 18:05
Zdravo
Imam problem, saj sem nekje pobral virus, ki mi blokira antivirusni program. Z nod32 online scan sem našel trojanca MSIL/Kriptyk. Noče pa ga odstraniti. Sem poskusil naložit nov AV program, pa mi ne pusti. Ima mogoče kdo kakšno idejo kako se naj ga polotim. Hvala za odgovore.


spremenjeno: NikMan (3.3.2014, 21:36)
 
 
 
3.3.2014, 18:17
računalnik bootaš v safe mode (al kako se že tistemu reče) potem zaženeš antivirus, ki bi potem moral delati, in ti bo odstranil virus.
 
 
 
3.3.2014, 18:20
To sem že probal. Javlja, da nimam dostopa do programa.
 
 
 
3.3.2014, 18:41
Probaj z ... http://l3n6.com/rootkitremover

(PS. L3N6.COM je nova storitev za skrajšanje urljev, tako da je link varen )
 
 
 
3.3.2014, 19:52
Če pa še vedno ne bo delovalo lahko pa še vedno samo ponovno namestiš windowse (in seveda hkrati formatiraš disk).
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!