Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Obvezna kolesarska čelada

 
 
19.3.2014, 17:00
Pred kratkim sem nekje zasledil, da naj bi v Sloveniji sprejeli nov zakon, po katerem bi moral vsak kolesar nositi kolesarsko čelado. Zanimalo me je ali je to res in sem malo pogooglav. Ampak še zdajne vem alo ta zakon velja ali ne, saj sem na nekih straneh zasledil, da so zakon črtali, nekatere strani so bile ustvarjene pred uvedbo zakona...

Zanima me ali je ta zakon v veljavi. Hvala za odgovore.
 
 
 
19.3.2014, 17:29
Kot jaz vem, zakon ni v veljavi, vendar je uporaba obvezna za osebe mlajše od 14 let (popravite me, če se motim). Je pa tale predlog veliko razburjal, vem da so razna kolesarska društva zbirala podpise proti zakonu, je pa to že kar nekaj let nazaj.
 
 
 
20.3.2014, 12:28
Da bi mel potlačeno frizuro?!

Hecni so mi kravatarji, ko jim kravata vihra, na glavi pa neko otroško čelado.
 
 
 
20.3.2014, 18:00
čelada bi morala biti obvezna tudi v avtu, če se že gremo varnost, in to za vse potnike
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!