Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nakup microSD kartice

 
 
28.3.2014, 16:05
Nakupujem kartico za telefon Samsung Galaxy S4 mini, pa sem naletel na težavico. Kartica ki jo mislim kupiti se imenuje microSDHC, nekje sem pa bral da če naprava ne podpira microSDHC, kartica nebo delovala. Zato me zanima ali ta telefon podpira tole kartico ali ne.

kartica: http://www.mimovrste.com/artikel/2580059....

telefon: http://www.mimovrste.com/artikel/1850118....
 
 
 
28.3.2014, 21:21
Jaz imam Samsung Galaxy S3 in imam isto kartico ter dela normalno. Mislim da bi moralo potem tudi na tvojem delati.
 
 
 
28.3.2014, 22:24
Hvala da si me rešil dileme
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!