Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Fotografije, ki Sloveniji dokazujejo, da je najlepša

 
 
2.4.2014, 12:12
Edina država na svetu, ki ima v imenu love (ljubezen po angleško) in po članku, ki sem ga našel na spletu, pravi, da lepše dežele na tem svetu ni. Nisem patriot, je pa fajn take stvari brati. Zgleda, da se vklopi nek hormon, ko kaj takega slišiš? .)

Vir: http://aplus.com/a/slovenia-beautiful-co....


spremenjeno: NikMan (2.4.2014, 12:15)
 
 
 
2.4.2014, 18:52
top - kje jest to živim - raj
 
 
 
2.4.2014, 20:12
Z eno besedo- VAU.
 
 
 
2.4.2014, 21:02
Naša Slovenija je prelepa država, samo jo počasi uničujejo.
 
 
 
3.4.2014, 8:51
Bral sem, da mora vsak davkoplačevalec plačati dobrih 14.000 evrov za vsa posojila, ki si jih država sposoja, da jo ohranja stabilno.

Žal so ukrepi nujni in vedno so slabi. Spomnim se leta nazaj, ko je bil referendum in so nas opozarjali, če jih takrat ne bomo sprejeli bo samo še huje in voila. Sedaj je res huje, vsaj kar se tiče dolga.

Samo dolg je del kapitalizma ali se motim? To bo vedno?
 
 
 
3.4.2014, 16:57
na prvi sliki, tam čisto na sredi, imamo mi vikend
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!