Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Navigacija na Android sistemu

 
 
20.4.2014, 14:36
Pozdravljeni,

Na Android telefon želim namestiti navigacijo, vendar v "morju" raznoraznih (iGo, CoPilot, TomTom,...) ne vem za katero se odločiti. Na starem telefonu sem uporabljal iGo, ki je imel dobro "spedenane" mape za celotno Evropo (tudi stacionarne radarje, ...), vendar pa ne omogoča display resolution 720x1280.
Zanima me kakšne izkušnje imate vi z navigacijami oz. katera se je najbolje izkazala na vašem Androidu? Seveda je delovanje mišljeno brez vključenega prenosa podatkov
 
 
 
24.4.2014, 10:07
Zadnjič sem prav tako iskal navigacijo za tablico in po pregledu sem zasledil, da je zelo kakovostna TomTomova Sygic navigacija. In ja deluje offline + je crackana.

Osebno mi je zelo všeč in sem probal tudi kar veliko navadnih GPS-ov.
 
 
 
24.4.2014, 13:20
Novejša verzija iGo (iGo Primo) omogoča tudi večje ločljivosti, mape pa uporablja iste.

Drugače pa je Sygic tudi kar dobra izbira.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!