Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

33 bolečih in resničnih dejstev o vsakdanjem življenju

 
 
20.4.2014, 15:20
Danski pisatelj Mikael Wulff in risar Anders Morgenthaler sta naredila odlično serijo grafikonov, ki ilustrirajo nekatere življenjske resnice iz vsakdanjega življenja na zahodu. Grafikoni in diagrami so sicer sarkastični, vendar pa za velik del njih, tudi resnični in zelo dobro predstavljeni.

V katerem grafikonu ali diagramu se vidite?


Vir: http://www.boredpanda.com/truth-facts-fu....


spremenjeno: NikMan (20.4.2014, 15:23)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!