Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Igranje iger izboljšuje vid

 
 
22.4.2014, 22:50
Pred kratkim sem naletel na sicer nekoliko starejši, vendar zanimiv članek, da igranje iger izboljšuje vid.

Pred tem je veljalo, da razločevanje sivih odtenkov ni možno izboljšati brez optičnih pripomočkov.

V kontrolni skupini so igrali igri Tournament in Call of Duty in raziskava je pokazala, da je imelo 58% odstotkov od teh v povprečju boljše zaznavanje odtenkov sive.
Tako imate sedaj vsaj en argument, če vas starši obremenjujejo s tem, da preveč igrate igre.

Več o raziskavi si lahko preberete na:
http://www.independent.co.uk/news/scienc....


spremenjeno: podtalje (22.4.2014, 22:54)
 
 
 
23.4.2014, 14:29
Glede na to, da na naslovni strani piše, da v izobrazbi igre ne pomagajo kaj veliko... Jaz, pa verjamem da tudi drugi, sem se naučil angleščine predvsem zaradi iger.
 
 
 
23.4.2014, 14:52
Video igre lahko tudi izboljšajo tvojo sposobnost reševanja problemov. Igričarji hitreje naredijo bolj natančne odločitve.
 
 
 
28.4.2014, 13:15
Tukaj je še en video, ki pojasni če in kako so lahko računalniške igre dobre zate:spremenjeno: podtalje (28.4.2014, 15:10)
 
 
 
28.4.2014, 19:42
zdaj pa manjka samo še lista dobrih iger pa smo zdravi in pametni
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!