Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Osupljivi mostovi iz celega sveta

 
 
31.5.2014, 8:49
Objava, ki bo zanimiva za vse arhitekturne navdušence in ljubitelje mostov. Poglejte si petnajst zelo zanimivih mostov iz celega sveta.

Most Henderson Waves v SingaporjuViadukt Millau v kraju Millau-Creissels, FrancijaMost Sundial v okraju Redding, KalifornijaMost vzdihljajev v BenetkahVodni most v kraju Magdeburg, NemčijaMost Bosphorus v Istanbulu, TurčijaMost Khaju v mestu Isfahan, IranMost Chengyang na Kitajskem, LiuzhouAkashi-Kaikyo (Pearl) Bridge: JapanMost Royal Gorge v mestu Canon City, KoloradoMost Langkawi Sky v mestu Langkawi, MalezijaStari Most v Mostarju, Bosna in HercegovinaMost Golden Gate, San Francisco, Kalifornija, ZDAMost Helix Bridge v okraju Marina Bay Area, SingapurMost Oresund, Malmo, Švedskaspremenjeno: NikMan (1.6.2014, 13:32)
 
 
 
1.6.2014, 0:18
lepe slike,

bilo bi dobro, če bi zraven vsake

slike pisalo iz katere države je

lp
 
 
 
1.6.2014, 9:54
Sem dopolnil. Kateri most pa je pri nas najbolj zanimiv? Črni kal?

 
 
 
1.6.2014, 11:51
Mislim, da imamo nekaj zelo posebnega tudi v Sloveniji- Solkanski most.

 
 
 
1.6.2014, 13:09
Mimogrede, ali ni tisti most iz Benetk imenovan Most vzdihljajev in ne pogledov?
 
 
 
1.6.2014, 13:32
gapec10: imaš prav!
 
 
 
1.6.2014, 20:40
Še en beneški most, Most Rialto.

Sicer pa, Benetke so super in skrivajo premnogo čudes in skrivnosti.

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!