Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Zlovešči in obenem čudoviti kraji na našem planetu

 
 
25.6.2014, 14:29
Zapuščena mesta in kraji vedno odpirajo nove poti v naši domišljiji, saj govorijo o preteklosti, zgodovini, ki vsebuje polno takih ali drugačnih zgodb.

Zapuščena elektrarna v BelgijiOtok Hashima na JaponskemAngkor Wat, KambodžaOtok Gulliver v kraju Kawaguchi, JaponskaRazbitina ladje SS America, Fuerteventura, Canary IslandsCity Hall Station, New YorkZapuščena termoelektrarna v FrancijiZabaviščni park Wonderland, Beijing, KitajskaOrpheum Auditorium, New Bedford, MassachusettsSix Flags Jazzland, New Orleans, LouisianaDadipark, Dadizel, BelgijaPreraščen del velikega kitajskega ziduCanfranc Rail Station, ŠpanijaCraco, ItalijaStadion v državi MichiganRudnik diamantov Mirny v vzhodni Sibiriji, RusijaDvorec Miranda v kraju Celles, BelgijaEastern State Penitentiary, Philadelphia, PennsylvaniaPodvodno mesto v Shicheng, KitajskaZapuščeno mesto Pripyat, UkrajinaVojaška bolnica, Beelitz, NemčijaZapuščena tovarna sladkorja Domino Sugar Factory, Brooklyn, New YorkKalavantin Durg near Panvel, IndijaKmetija pri jezeru Seneca, New YorkKolmanskop in the Namib DesertŽeleznica jeseni, Libanon, Missouri, ZDAGrad Bannerman, otok Pollepel, New YorkHoly Land v ZDA, Waterbury, ConnecticutSvetilnik v kraju Sakhalinskaya, RusijaZapuščena železniška postaja v kraju Abkhazia, Gruzijaspremenjeno: NikMan (25.6.2014, 14:41)
 
 
 
25.6.2014, 17:17
Zanimivo. Dobre fotke!
 
 
 
25.6.2014, 18:20
Lahko bi še dodal zakaj so stvari tašne kot so, ampak saj si vsak lahko pogugla. Drugače pa zelo zanimivo in mi takše zapuščene lokacije in njihove zgodbe velikokrat vzbudijo več zanimanja kot ostalo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!