Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kako bi različne države s Photoshopom obdelale dekle

 
 
28.6.2014, 9:11
Standard za lepoto se z regijami razlikuje in tega se je dobro zavedala tudi novinarka Esther Honig, ki je prosila mojstre Photoshopa iz različnih držav, da obdelajo njeno fotografijo.Svojo fotografijo je poslala grafičnim oblikovalcem (nekateri so dobri znalci, nekateri malo manj) v države kot so Šri Lanka, Ukrajina, Kenija in Srbija ter dobila zanimive rezultate in si seveda z idejo ustvarila dobro reklamo po celem svetu.

Nekatere države se tudi ponovijo.

http://www.estherhonig.com/

MarokoArgentinaZdružene države AmerikeFilipiniIndonezijaČileKenijaSrbijaPakistanZdruženo kraljestvoVietnamBangladešBulgarijaŠri LankaIndijaIzraelGrčijaBangladešFilipiniItalijaSrbijaspremenjeno: NikMan (28.6.2014, 9:35)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!